Ajankohtaista

Omaisten vertaisilloissa keskustellaan teemojen avulla

vertaisillat

FinFami Pirkanmaa järjestää kaksi omaisten vertaisiltaa kesän kynnyksellä 11.5. sekä 8.6. Ensimmäinen tapaaminen kulkee otsikolla ”Kun läheinen sairastuu—kokemusasiantuntijan tarina” ja toisen teemana on ”Elämää kaksisuuntaisen mielialahäiriön rinnalla”.

Omaisten vertaisillat on tarkoitettu psyykkisesti sairastuneen läheisen omaisille. Vertaisilloissa kuullaan omaisena olemiseen liittyviä kokemuksia ja saadaan keinoja selviytyä läheisen sairauden tuomista haasteista. Keskusteluun voi osallistua oman kokemuksen pohjalta niin halutessaan. Tilaisuudessa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Molemmissa vertaisilloissa on mukana sekä yhdistyksen työntekijä että kokemusasiantuntijaomainen. Illat järjestetään FinFami Pirkanmaan toimistolla osoitteessa Hämeenkatu 25 A 3. kerroksessa. Paikalle voi saapua ilman ajanvarausta klo 18-20 välisenä aikana.

 

Lisätietoa: Sami Hoisko, p. 050 408 3315, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vertaisilloista sanottua:

”Helpotti kuulla, että muillakin on ihan samanlaisia tunteita ja ajatuksia. Vahvistui se tunne, että tästä selvitään (vaikka välillä siihen ei itse uskoisikaan). Kiitos!”

Ajankohtaista