Ajankohtaista

Matka Muumimaailmaan aloittaa heinäkuun

Lauantaina 1.7. retkeilemme Naantalin Muumimaailmaan!

Lasten elämykset syntyvät ennen kaikkea leikkien ja puuhaillen. Nyt siihen on Muumimaailmassa entistäkin paremmat puitteet. Vaikka puiston ydin on säilynyt ennallaan, on sen toimivuutta ja ihanuutta kehitetty vuosi vuodelta. Muumimaailma on toiminut jo yli 20 vuotta.

Retkelle lähdetään Tampereen Keskustorilta, Vanhan kirkon edustalta lauantaina 1.7. klo 9. Paluumatka Naantalista alkaa klo 17.30. Sekä mennessä että palatessa pysähdytään Auran ABC-asemalla.

Yhdistyksen jäsenille matkan hinta on 23 euroa, muille 39 euroa. Hinta sisältää matkat sekä sisäänpääsyn Muumimaailmaan. Alle 2-vuotiaiden lasten matkan hinta on 7 euroa.

Mikäli Muumimaailma ei ole sinun juttusi, mutta tahtoisit 1.7. kesäretkelle Naantaliin, sekin onnistuu! Bussimatkat Naantaliin ja takaisin kustantavat vain 10 e / hlö. Naantalin vanhan kaupungin kapeiden katujen varsilta sekä torin ympäristöstä löydät toinen toistaan viehättävämpiä pikkukauppoja. Voit käydä myös tutustumassa presidentin kesäasunnon, Kultarannan puutarhoihin opastetulla kierroksella. Bussikuljetus Naantalin vanhasta kaupungista Kultarantaan ja takaisin on omakustanteinen ja omatoiminen. 

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 30.6.2017 mennessä:

Sari Nurminen puh. 040 544 3139

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajankohtaista