Koulutus

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry järjestää monipuolista koulutusta omaisille, yleisölle ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Eri koulutusmuotoja ovat esimerkiksi psykiatrin tai muun asiantuntijan pitämät luennot ja koulutukselliset ryhmät. Koulutusten aiheet on rakennettu omaisasian ympärille. Ammattilaisille suunnatuista koulutuksista lisätietoja ammattilaisille-sivulta.

 

Omaisen ABC-koulutus Lempäälässä

Omaisen ABC – koulutus on tarkoitettu sinulle, jonka läheisellä on mielenterveys- ja / tai päihdeongelmia. Tarvitset tietoa ja tukea sekä mahdollisuuden keskustella muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää...

Ahdistuneisuushäiriö -luento 14.11.

Avoin ja maksuton luentotilaisuus tiistaina 14.11. klo 17.00–19.00 Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:n tiloissa Hämeenkatu 25 A, 6. krs. Luento on suunnattu ensisijassa omaisille.

Lue lisää...

Omaisen ABC-koulutus Nokialla

Omaisen ABC-koulutus on tarkoitettu Sinulle, jonka läheisellä on mielenterveys- tai mielenterveys- ja päihdeongelmia. Tunnet tarvitsevasi tietoa ja tukea sekä mahdollisuuden keskustella muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. 

Lue lisää...