Myytävät tuotteet

 

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse toimiston aukioloaikana numerosta  040 722 4292. Voit tiedustella ja tilata myös painettuja versioita oppaistamme, jotka löydät maksutta ladattavassa muodossa täältä.

Myytäviä tuotteita on saatavissa myös toimistoltamme Hämeenkatu 25 A 3 krs. 33200 Tampere.

Tilauksen hintaan lisätään 1,50 € käsittelykulut sekä todellisest postituskulut (postin hinnoittelun mukaan).

 


matin isa oli vahalla kuolla

Matin isä oli vähällä kuolla

Kuvakirja alakouluikäisille lapsille vanhemman itsemurhayrityksestä. Kirjaa voi käyttää keskustelun tukena perheissä joissa vanhempi on käyttäytynyt itsetuhoisesti.

Hinta: 3€
Sivumäärä: 16
Kohderyhmä: Lapset


markuksen aiti saa apua

Markuksen äiti saa apua

Markuksen äiti saa apua on alakouluikäisille suunnattu kuvakirja vanhemman psykiatrisesta hoidosta ja sen vaikutuksesta lapsen elämään. Sairaalassa äiti saa hyvää hoitoa ja isä ja lapsetkin pärjäävät kotona kodinhoitaja - Hilkan avulla.

Hinta: 3€
Sivumäärä: 20
Kohderyhmä: Alakouluikäiset


 miian isa on sekaisin

Miian isä on sekaisin

Kuvakirja alakouluikäisille lapsille psykoosista: "Yhtenä päivänä Miian isä muuttuu ihan kummalliseksi ja joutuu ambulanssikyydillä sairaalaan. Miia on peloissaan ja miettii, saako hän koskaan tavallisen isän takaisin."

Hinta: 3€
Sivumäärä: 20
Kohderyhmä: Lapset


mikon aiti on masentunut

Mikon äiti on masentunut

Kuvakirja alakouluikäisille lapsille masennuksesta: "Mikon äiti nukkuu kaiken päivää, ja itkee koko ajan. Mikko tuntee olonsa yksinäiseksi ja miettii pitääkö äiti hänestä enää lainkaan".

Hinta: 3€
Sivumäärä: 12
Kohderyhmä: Lapset


mirjan aidilla on persoonal

Mirjan äidillä on persoonallisuushäiriö

Kirja lapsille persoonallisuushäiriöstä: "Punaiset tumput ovat hukassa ja äiti suuttuu hirveästi. Mirja pelkää, että äiti satuttaa häntä tai itseään." Mirjan äidillä on persoonallisuushäiriö on alakouluikäisille suunnattu kuvakirja vanhemman epävakaan persoonallisuuden vaikutuksesta lapsen elämään.

Hinta: 3€
Sivumäärä: 32
Kohderyhmä: Lapset


millanpaivakirja

Millan päiväkirja

"Mutsi on ihan sekopää. Tai siis kipee. Sillä on sellainen tauti tai joku ihme häiriö, jonka nimi on epävakaa persoonallisuus. Se häiriö tekee sen että se ei tuu kenenkään kanssa toimeen, vaan riitelee ja rähjää aina vaikka ei olis mitään aihetta." Millan päiväkirja on yläasteikäisille nuorille tarkoitettu kirja vanhemman persoonallisuushäiriöstä ja sen vaikutuksesta nuoren elämään. Millan päiväkirjasta löytyy koko nuoren tunnekirjo kiukusta, surusta, häpeästä ja pelosta kohti rakkautta ja ymmärrystä.

Hinta: 3€
Sivumäärä: 20
Kohderyhmä: Nuoret


mielenvankila

Mielen Vankila - näkökulmia elämisestä psykiatrisen potilaan omaisena

Mielen Vankila -kirja kuvaa koskettavalla tavalla psykiatristen potilaiden omaisten elämää. Kirjassa on nelisenkymmentä omaisten tarinaa. Osa on haastatteluja ja osa omaisten itsensä kirjoittamia.

Kirjan on toimittanut filosofian lisensiaatti ja Suomen Mielenterveysseuran eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja Pirkko Lahti vapaaehtoistyönä Omaiset mielenterveystyön tukena keskusliitolle.

Mielen vankila – kirja tuo esiin omaisten toivottomuuden, avuttomuuden ja uupumuksen kokemuksia. Kirjan nimi on vertauskuva sitoville tilanteille, joita omaisten elämässä usein syntyy. Kirjassa on myös selviytymistarinoita, joissa omaiset ovat jaksaneet toimia sinnikkäästi mahdottomaltakin tuntuvissa tilanteissa.

Hinta: 25€
Kohderyhmä: Omaisten tarinoita