Oma kuva -ryhmä omaisille

Tässä ja nyt eläminen on tärkeää. Päämäärien kirkastaminen antaa potkua jokaiseen seuraavaan päivään. Suunnataan katse siis tulevaisuuteen ja seuraavaan askeleeseen kukoistaaksemme.

Menetelmänä Oma kuva -ryhmässä käytämme coachaamista. Coaching on kumppanina toimimista ajatuksia haastavassa ja luovassa yhteistyöprosessissa, joka inspiroi maksimoimaan osallistujan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalin. Jokaisella osallistujalla on oma matka ja päämäärä harjoituksissa. Pohdimme jokaisella kerralla ”Mikä on minulle tärkeää juuri nyt? Mitä tarvitsen nyt?” Työskentely on voimavaralähtöistä yksilötekemistä ja tiiminä toimimista, oman kuvan sanallistamista ja kuvittamista.

Tapaamisista kahdella kerralla keskitymme kuvalliseen työskentelyyn, taiteen dialogiin. Ryhmänä pohdimme eri dialogin muotoja. Musiikki- ja äänimaailmoja testaamme myös maalaamisen ohella.

Ryhmään mahtuu max. 10 henkilöä. Ohjaajana Eeva Lanteri-Sali (BBA, kuvataiteilija, sosionomi-diakonia opiskelija). Ryhmään saattaa liittyä materiaaliamaksuja (max. 15 €/hlö).

Aika: Torstaisin 22.2., 8.3., 5.4., 24.5. ja 5.7. klo 13–16
Paikka: Hämeenkatu 25 A
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Lea Härö puh. 0400 871 481, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kirjoita lyhyt juttu itsestäsi ja kerro, miksi haluat Oma kuva -ryhmään.