Koulutus

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry järjestää monipuolista koulutusta omaisille, yleisölle ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Eri koulutusmuotoja ovat esimerkiksi psykiatrin tai muun asiantuntijan pitämät luennot ja koulutukselliset ryhmät. Koulutusten aiheet on rakennettu omaisasian ympärille. Ammattilaisille suunnatuista koulutuksista lisätietoja ammattilaisille-sivulta.

 

Omaisen ABC-koulutus Kangasalla

Omaisen ABC – koulutus on tarkoitettu sinulle, jonka läheisellä on mielenterveys- ja / tai päihdeongelmia. Tarvitset tietoa ja tukea sekä mahdollisuuden keskustella muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää...

Päihderiippuvuuden synty ja sen hoito 20.3.2018

Tiistaina 20.3. klo 18.30-20 järjestetään avoin ja maksuton luento päihderiippuvuuksista ja niiden hoidosta.

Asiantuntijana on lääketieteen lisensiaatti, Valkeakosken A-klinikan hoidosta vastaava lääkäri Juuso Niemenpää.

Lue lisää...

Kaksisuuntainen mielialahäiriö ja sen hoito 31.1.2018

Avoin ja maksuton luentotilaisuus tiistaina 30.1. klo 17.00–19.00 Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:n tiloissa Hämeenkatu 25 A, 6. krs. Luento on suunnattu ensisijassa omaisille. Tilaan mahtuu max. 30 henkilöä.

Lue lisää...

Vuorovesi - ryhmä kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavien läheisille 6.-20.2.2018

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on pitkäaikainen mielenterveyden häiriö, jossa esiintyy vaihtelevasti eriasteisia masennus- ja maniakausia tai sekamuotoisia sairausjaksoja ja vähäoireisia tai oireettomia välivaiheita. Myös omaisen on tärkeää saada tukea ja tietoa sairaudesta. Omista rajoista kiinni pitäminen, voimavarat ja vertaistuki ovat omaisen omalle hyvinvoinnille tärkeitä.

Lue lisää...