Virkistys

Virkistystoiminnalla on keskeinen merkitys omaisen jaksamisen tukena ja vertaistuen mahdollistajana. Toiminnan tavoitteena on tarjota omaisille mahdollisuus irtautua arjesta ja saada eväitä oman hyvinvoinnin kohentamiseen. Retkille, teatterikäynneille ja muuhun virkistystoimintaa voivat osallistua omaisen kanssa myös psyykkisesti sairastuneet läheiset, mikä voi olla edellytys kotoa irrottautumiselle. Ryhmässä kulkeminen madaltaa kynnystä lähteä ja antaa parhaimmillaan uuden elämyksen lisäksi tunteen osallisuudesta ja yhteenkuuluvuudesta.

Virkistystoiminnan järjestämisessä oleellista on osallistujan kannalta myös turvallisuus ja edullisuus. Retkillä ja muissa tapahtumissa on mukana yhdistyksen työntekijä/ työntekijät tai vertaisohjaajat. Yhdistyksen jäsenille osallistumismaksut ovat noin 50 % todellisia kustannuksia edullisemmat. Tällä pyritään takaamaan mahdollisuus virkistykseen kaikille omaisille.

 

 

Perinteinen joulujuhla jäsenille perjantaina 24.11.

Yhdistyksen perinteinen joulujuhla jäsenille perjantaina 24.11. ravintola Vaskitähdessä.

Lue lisää...

Tuettu loma aikuisille

 Porin Yyterissä

26.-31.8.2018

Voimaa vertaisuudesta -loma on suunnattu aikuisille omaisille, joiden läheisellä on mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen.

Voit viettää aikaa auringossa rannalla loikoillen ja meren aalloissa virkistyen. Kylpylä Merenneidon hierovat putoukset, porealtaat ja saunat virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Virkistävä täysihoitoviikko Yyterin Kylpylähotellissa Porissa sisältää majoituksen ja ruokailut seisovasta pöydästä. Lisäksi lomaan kuuluu kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä lomalaisille räätälöity ohjelma liikunta- ja toimintatuokioineen sekä yleinen vapaa-ajan ohjelma. 

Lue lisää...

Tuettu loma lapsiperheille

Porin Yyterissä 25.-30.6.2018

 

VIIKKO MEREN RANNALLA HIEKKADYYNIEN KATVEESSA SEKÄ KYLPYLÄN PALVELUISSA TARJOAA HUOLETTOMAN JA VIRKISTÄVÄN LOMAN KOKO PERHEELLE.

Loma on tarkoitettu lapsiperheille, joissa vanhempi tai lapsi on sairastunut psyykkisesti. Täysihoitoloma tarjoaa perheelle mahdollisuuden yhdessäoloon. Lomaan sisältyy allasosaston ja kuntosalin käyttö sekä yleinen että ryhmälle räätälöity vapaa-ajan ohjelma. Voit nauttia allasosaston riemuista tai lähteä piknikille meren rantaan. Kauas ulottuva matala ranta on sopiva myös pikkulapsille.

Lue lisää...

Musiikkinäytelmä: Mestari Astor – katupojasta Tango Nuevon isäksi 7.10.2017

Sussa Lavosen käsikirjoittama ja ohjaama monologi-musiikkinäytelmä kertoo kaikkien aikojen tunnetuimman tangosäveltäjän, Astor Piazzollan tarinan. Runollisen ja rajunkin monologin taiteilijan sielunmaisemasta tulkitsee iki-ihana Timo Torikka ja musiikista vastaa maailmanluokan muusikoista koottu Mestari-kvintetti.

Lue lisää...