Virkistys

Tuettu loma aikuisille

 Porin Yyterissä

26.-31.8.2018

Voimaa vertaisuudesta -loma on suunnattu aikuisille omaisille, joiden läheisellä on mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen.

Voit viettää aikaa auringossa rannalla loikoillen ja meren aalloissa virkistyen. Kylpylä Merenneidon hierovat putoukset, porealtaat ja saunat virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Virkistävä täysihoitoviikko Yyterin Kylpylähotellissa Porissa sisältää majoituksen ja ruokailut seisovasta pöydästä. Lisäksi lomaan kuuluu kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä lomalaisille räätälöity ohjelma liikunta- ja toimintatuokioineen sekä yleinen vapaa-ajan ohjelma. 

Kylpylähotelli sijaitsee Porin Yyterissä osoitteessa Sipintie 1.

Loman omavastuuhinta on vain 100 €/hlö (viisi vuorokautta).

Loma on tuettu Veikkauksen tuotoilla ja se toteutetaan yhteistyössä Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:n ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Valinnat tekee MTLH. Lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein. Lomatuen hakijoilta ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

 

Hakuaika päättyy 26.5.2018, jolloin hakemusten on oltava osoitteessa:

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry
Ruoholahdenkatu 8, 4.krs.
00180 Helsinki

Hakemuksia saa MTLH:sta p. 010 2193 460 tai Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:stä Tiina Rissalta puh. 040 5050 819 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti MTLH:n kotisivuilta osoitteesta mtlh.fi.

Huomioi tarkasti, että valitset oikean loman ja ajankohdan.