Virkistys

Tuettu loma lapsiperheille

Porin Yyterissä 25.-30.6.2018

 

VIIKKO MEREN RANNALLA HIEKKADYYNIEN KATVEESSA SEKÄ KYLPYLÄN PALVELUISSA TARJOAA HUOLETTOMAN JA VIRKISTÄVÄN LOMAN KOKO PERHEELLE.

Loma on tarkoitettu lapsiperheille, joissa vanhempi tai lapsi on sairastunut psyykkisesti. Täysihoitoloma tarjoaa perheelle mahdollisuuden yhdessäoloon. Lomaan sisältyy allasosaston ja kuntosalin käyttö sekä yleinen että ryhmälle räätälöity vapaa-ajan ohjelma. Voit nauttia allasosaston riemuista tai lähteä piknikille meren rantaan. Kauas ulottuva matala ranta on sopiva myös pikkulapsille.

Loman hinta on 100 €/ aikuinen, alle 17-vuotias lapsi maksutta.


Loma on tuettu Veikkauksen tuotoilla ja järjestetään yhteistyössä Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:n ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Valinnat tekee Mtlh. Lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein. Lomatuen hakijoilta ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

Hakuaika päättyy 25.3.2018, jolloin hakemusten on oltava Mtlh:ssa.

 Hakemuksen voi täyttää sähköisesti Mtlh:n kotisivuilta osoitteesta mtlh.fi. Huomioi tarkasti, että valitset oikean loman ja ajankohdan.

 

Hakulomakkeita saa myös Mtlh:sta p. 010 2193 460 tai

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:stä Tiina Rissalta 040 5050 819 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse hakulomakkeet lähetetään osoitteeseen:

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry

Ruoholahdenkatu 8, 4.krs., 00180 Helsinki.